Lea Määttä

Olen tuusulalainen varhaisiän musiikinopettaja ja musiikkipedagogi. Jokelan musiikkileikkikoulu syntyi vuonna 2004, jolloin muutin takaisin kotikuntaani Tuusulaan. Musiikkileikkikoulunopettajana olen toiminut vuodesta 2001 lähtien, Tuusulan ja Hyvinkään lisäksi Lahdessa, Helsingissä, Järvenpäässä ja Keravalla. Oma pääinstrumenttini on piano (C-tutkinto), mutta säestän tuntejani myös 15-kielisellä kanteleella, kitaralla ja ukulelella. Lisäksi annan pienryhmäopetusta viisikielisen kanteleen, nokkahuilun, rumpujen ja kellopelien soittamisessa.

Ammattiini minut on ohjannut toisaalta kiinnostukseni lasten kasvatukseen, toisaalta jo viisivuotiaana aloittamani pianonsoittoharrastus, joka muuttui myöhemmin määrätietoiseksi musiikin opiskeluksi musiikkiopistossa ja edelleen Lahden ammattikorkeakoulun musiikin laitoksella.

Nautin laulujen säveltämisestä sekä erilaisten musiikkileikkikoulutuntien suunnittelusta ja toteuttamisesta perhe- ja lapsiryhmien kanssa. Varsinkin taiteidenvälisyys, näyttelemisen, tanssin, satujen, askartelujen ja piirtämisen yhdistäminen musiikin varhaiskasvatukseen kiinnostaa minua.

Opettajat