Jokelan musiikkileikkikoulu

Maanantai

16.30-17.00, vauvaryhmä (0-1-vuotiaat)
17.00-17.30, perheryhmä (1-3-vuotiaat)
17.30-18.15, leikkiryhmä II (4-5-vuotiaat)
18.15-19.00, musiikkivalmennusryhmä (7-9-vuotiaat)

Voitte toivoa myös muita ryhmiä ja ajankohtia!

Lukujärjestys, Rusutjärvi

Jokelan musiikkileikkikoulun oma 175 m2:n toimitila rauhallisessa maaseutuympäristössä Nurmijärven ja Tuusulan rajalla, noin 10 minuutin ajomatkan päässä molempien kirkonkylistä. Rakennuksessa on luokkien lisäksi täysin varustettu tupakeittiö sekä hyvät wc-, vauvanhoito- ja odotustilat.

Lapset viihtyvät tuntien jälkeen leikkihuoneessa, mutta olemme huomioineet myös odottavat, töitään tekevät tai rentoutuvat vanhemmat. Keittiössä on joka kerta tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa.

Varastomme sijaitsee toimitilan vieressä, joten voimme hyödyntää täällä järjestämillämme muskaritunneilla mittavaa soitin- ja leikkivälinevalikoimaamme normaaliakin monipuolisemmin.

Töyrymäessä on mahdollista järjestää myös juhlia ja kokouksia. Tiedustelut: info@jokelanmusiikkileikkikoulu.com